Politica de confidențialitate pentru utilizatorii finali

Cea mai recentă actualizare: 08 Iunie 2022

Care este scopul acestui document?

InnoGames GmbH („InnoGames”) se angajează să protejeze confidențialitatea și securitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Această politică de confidențialitate descrie modul în care colectăm și utilizăm datele dumneavoastră cu caracter personal atunci când dumneavoastră folosiți aplicațiile noastre, jocurile noastre online, precum și portalurile și site-urile web.

Aceasta se aplică tuturor utilizatorilor finali, inclusiv utilizatorii care plătesc și cei care nu plătesc.

Cuprins

 1. Introducere
 2. Numele și adresa operatorului
 3. Numele și adresa responsabilului cu protecția datelor
 4. Informații generale privind prelucrarea datelor
 5. Furnizarea serviciilor noastre și crearea de fișiere-jurnal
 6. Solicitări de informații primite prin intermediul formularului de contact, e-mailului și instrumentului de suport
 7. Transmiterea buletinelor informative (newsletter-uri)
 8. Transmiterea de notificări de tip „push” (push notification)
 9. Utilizarea de cookies
 10. Transferul datelor cu caracter personal către terți
 11. Utilizarea serviciilor de conectare oferite de terți („conectări sociale”)
 12. Utilizarea serviciilor de analiză oferite de terți
 13. Utilizarea serviciilor de publicitate oferite de terți
 14. Utilizarea altor serviciilor oferite de terți
 15. Drepturile persoanelor în cauză
 16. Dispoziții finale

I. Introducere

InnoGames GmbH („InnoGames”, „Noi”) este operatorul de date privind datele dumneavoastră cu caracter personal și se angajează să protejeze și să respecte confidențialitatea dumneavoastră și integritatea personală atunci când utilizați aplicațiile mobile și jocurile online, precum și portalurile și site-urile web oferite de noi (împreună „Servicii”). Această Politică de confidențialitate vă va ajuta să înțelegeți tipul de date cu caracter personal pe care le colectăm despre dumneavoastră, motivul pentru care sunt colectate și modul în care sunt utilizate de către noi. Va clarifica modul în care vă puteți exercita drepturile atunci când ne încredințați gestionarea datelor dumneavoastră cu caracter personal. Vă cerem să acordați câteva momente pentru a citi cu grijă această Politică de confidențialitate și pentru a vă familiariza cu conținutul acesteia. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de contact oferite la finalul acestei Politici de confidențialitate.

Vă rugăm să rețineți că Serviciile noastre pot conține linkuri de la și către site-uri web care pot fi deținute de advertiseri și companii partenere. Dacă urmați un link către oricare dintre aceste site-uri web sau folosiți aceste servicii ale terților, trebuie să știți că acești au propriile lor politici de confidențialitate și că nu ne asumăm responsabilitatea pentru prelucrarea datelor dumneavoastră personale de către aceștia.

Oferim Serviciile noastre doar jucătorilor care au vârsta de cel puțin 16 ani. În consecință, nu vindem și nu solicităm date cu bună știință de la copii cu vârsta mai mică de 16 ani.

II. Numele și adresa operatorului

Operatorul în conformitate cu Regulamentul general privind protecția datelor și alte legi naționale de protective a datelor a statelor membre, precum și alte prevederi legale privind protecția datelor, este:

InnoGames GmbH
Friesenstraße 13
20097 Hamburg
Germany
Fax: +49 40 7889335-200
E-mail: privacy@innogames.com
Site web: www.innogames.com

III. Numele și adresa responsabilului cu protecția datelor

Responsabilul cu protecția datelor al operatorului este:

Avocat și specialist autorizat de barou privind legea tehnologiei informațiilor
Dr. Christian Rauda
GRAEF Rechtsanwälte Digital PartG mbB
Jungfrauenthal 8
20149 Hamburg
Germania
E-mail: dpo@innogames.com
Site web: www.graef.eu

IV. Informații generale privind prelucrarea datelor

1. Sfera procesării datelor cu caracter personal

În general, înregistrăm doar datele personale pe care le dezvăluiți dumneavoastră atunci când utilizați Serviciile noastre ca parte din conectarea sau înregistrarea dumneavoastră și posibil în timpul utilizării serviciilor cu plată. Datele cu caracter personal sunt cele care conțin informații despre circumstanțe personale sau factuale. La conectarea sau înregistrarea ca utilizator pe site-ul nostru web, trebuie doar să furnizați o adresă de e-mail și, dacă se aplică, un nume de utilizator și o parolă. La înregistrarea pentru anumite Servicii, adresele de e-mail nu sunt colectate în timpul înregistrării, ci doar mai târziu în timpul utilizării Serviciului. Parola este păstrată într-o formă criptată, ceea ce nu permite niciodată o deducție a parolei adevărate.

În contextul implementării contractului încheiat al utilizatorului, în special în contextul Serviciilor cu plată pe care le-ați ales, poate fi necesară dezvăluirea unor date suplimentare, precum nume complet, adresă, detaliile contului, numere ale cardurilor de credit, etc. Uneori, este necesar să cereți informații personale precum numele dumneavoastră, adresa, adresa de e-mail și numărul dumneavoastră de telefon în scopul procesării solicitărilor dumneavoastră sau oferirii de suport. InnoGames va trata aceste date în deplină confidențialitate, respectând prevederile legale privind protecția datelor. În principiu, InnoGames nu va dezvălui astfel de informații unor terți fără permisiunea dumneavoastră, decât dacă este necesar pentru implementarea și executarea contractului, pentru procesarea cererii dumneavoastră sau pentru sprijinul dumneavoastră sau în cazul unui permis legal.

2. Baza legală pentru prelucrarea datelor cu caracter personal

În măsura în care obținem consimțământul persoanelor în cauză pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, Art. 6 (1)(a) al Regulamentului general privind protecția datelor (RGPD) servește ca temei juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.

În prelucrarea datelor cu caracter personal necesară pentru îndeplinirea unui contract a cărui parte este persoana în cauză, Art. 6 (1)(b) din RGPD servește ca temei juridic. Aceasta se aplică de asemenea procesării necesare pentru a îndeplini acțiuni pre-contractuale.

În măsura în care prelucrarea datelor este necesară pentru îndeplinirea unei obligații legale la care este supusă compania noastră, Art. 6(1)(c) din RGPD servește ca temei juridic.

În eventualitatea în care interese vitale ale persoanelor în cauză sau a altor persoane fizice necesită prelucrarea datelor cu caracter personal, Art. 6(1)(d) din RGPD servește ca temei juridic.

Dacă prelucrarea este necesară pentru a proteja interese legitime ale companiei noastre sau a unei terțe părți, și dacă interesele, drepturile fundamentale și libertățile persoanei în cauză nu au prioritate față de interesele menționate primele, Art. 6(1)f servește ca temei juridic pentru prelucrare.

3. Ștergerea datelor și durata stocării acestora

Datele cu caracter personal al persoanei în cauză sunt șterse sau blocate de îndată ce scopul pentru stocarea lor nu mai există. În plus, o astfel de stocare poate avea loc dacă există prevederi pentru aceasta din partea legislatorului național sau european în regulamentele, legile și alte regulamente UE la care se supune operatorul. Blocarea sau ștergerea datelor are loc de asemenea când perioada de stocare menționată mai sus se termină, cu excepția situației în care stocarea datelor este necesară pentru încheierea sau îndeplinirea unui contract.

4. Securitatea datelor

InnoGames face eforturi rezonabile pentru a preveni accesul neautorizat la datele dumneavoastră cu caracter personal, precum și utilizarea neautorizată sau falsificarea acestor date și pentru a reduce la minim riscurile corespunzătoare. Totuși, furnizarea de date cu caracter personal, indiferent dacă este în persoană, la telefon sau prin internet, implică întotdeauna riscuri și nici un sistem tehnologic nu este complet lipsit de posibilitatea de a fi manipulat sau sabotat.

InnoGames procesează informațiile colectate de la dumneavoastră în conformitate cu legea germană și europeană privind protecția datelor. Toți angajații sunt obligați să respecte prevederile privind confidențialitatea și protecția datelor și sunt instruiți în această privință. Datele dumneavoastră sunt transmise într-o formă criptată folosind metoda SSL.

V. Furnizarea serviciilor noastre și crearea de fișiere-jurnal

1. Sfera de aplicare și descrierea procesării de date

De fiecare dată când este accesat site-ul nostru web, sistemul nostru colectează automat date și informații din sistemul informatic al computerului care accesează.

Următoarele date sunt colectate aici:

Datele sunt de asemenea stocate în fișierele-jurnal ale sistemului nostru. Stocarea acestor date împreună cu alte date cu caracter personal ale utilizatorului nu are loc.

La accesarea aplicațiilor mobile, sunt colectate următoarele date și informații:

Dacă are loc o eroare în timpul utilizării Serviciilor noastre și noi dorim să îndreptăm această situație, este posibil să colectăm alte date, de ex. ID-ul Jucătorului și numele de utilizator.

2. Bază legală pentru prelucrarea datelor

Baza legală pentru stocarea temporară a datelor și a fișierelor-jurnal este furnizată de Art. 6(1)(f) RGPD.

3. Scopul procesării datelor

Stocarea temporară a adresei IP de către sistem este necesară pentru a permite livrarea Serviciilor către computerul utilizatorului. Pentru acest scop, trebuie stocată adresa IP a utilizatorului pe durata sesiunii.

Stocarea în fișierele-jurnal este realizată pentru a asigura funcționalitatea Serviciilor. În plus, datele sunt utilizate de noi pentru a optimiza site-ul web și pentru a asigura securitatea sistemelor noastre informatice. Evaluarea datelor pentru scopuri de marketing nu are loc în acest context. Are loc doar o evaluare statistică a seturilor de date.

InnoGames își rezervă dreptul de a stoca adrese IP și fișiere-jurnal pentru a perioadă de maxim 30 de zile după ce site-ul web a fost folosit pentru a monitoriza respectarea termenilor de utilizare și regulilor jocului. În special, această procedură este folosită pentru a împiedica orice situație de abuz sau de a rezolva aceste situații și, de la caz la caz, de a trimite datele în acest scop către autoritățile de investigare. În afară de aceea, orice altă analiză a datelor este făcută în formă anonimă pe cât de mult posibil. După finalul acestei perioade, adresa IP și fișierele-jurnal sunt complet șterse, cu excepția cazului în care există cerințe de stocare statutare obligatorii sau proceduri de investigare specifice de urmărire penală și abuz aflate în desfășurare.

Aceste scopuri constituie de asemenea interesul nostru legitim și predominant legat de prelucrarea datelor conform Art. (6)(f) din RGPD.

4. Durata stocării

Datele sunt șterse de îndată ce nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopului colectării lor. În cazul în care datele sunt colectate pentru furnizarea site-ului web, acesta este cazul când sesiunea respectivă a luat sfârșit.

Fișierele-jurnal care conțin date cu caracter personal sunt în general șterse după cel mult șapte zile. Stocarea suplimentară este posibilă în cazul așa-numitelor registre de erori care ne permit să reparăm erori. Aceste registre de erori sunt șterse după maxim 30 de zile, adresele IP colectate sunt anonimizate după 30 de zile.

5. Posibilitatea obiecției și eliminării

Colectarea datelor pentru furnizarea site-ului web și stocarea datelor în fișiere-jurnal este esențială pentru funcționarea site-ului web. În consecință, nu există posibilitatea obiecției din partea utilizatorului.

VI. Solicitări prin intermediul formularului de contact, e-mailului și instrumentului de suport

1. Sfera de aplicare și descrierea procesării datelor

a) Formularul de contact

Pe site-ul nostru web, este disponibil un formular de contact care poate fi folosit pentru a ne contacta în mod electronic. Dacă un utilizator alege această opțiune, datele introduse în interfața de introducere a datelor vor fi transmise către noi și stocate. Aceste date sunt:

Suplimentar, la momentul trimiterii mesajului sunt stocate următoarele date:

Pentru prelucrarea datelor, se face referire la această politică de confidențialitate în contextul procesului de transmitere.

b) E-mail

În mod alternativ, este posibil să ne contactați prin intermediul adresolr de e-mail oferite. În acest caz, sunt stocate datele cu caracter personal ale utilizatorului transmise împreună cu e-mailul.

c) Instrumentul de suport

În mod alternativ, ne puteți contacta prin intermediul instrumentului nostru de suport integrat în Serviciul nostru. Atunci, va stoca datele dumneavoastră de utilizator și conținutul solicitării de suport, precum și ora solicitării.

Nu se transmit niciun fel de date către terțe părți în acest context. Datele sunt utilizate exclusiv pentru procesarea conversației.

2. Baza legală

Baza legală pentru prelucrarea datelor este Art. 6(1)(f) din RGPD. Dacă contactul prin e-mail are ca scop finalizarea unui contract sau servește pentru executarea contractului, baza legală suplimentară pentru prelucrare este Art. 6 (1)(b) din RGPD.

3. Scopul procesării datelor

Prelucrarea datelor personale ne ajută doar pentru procesarea contactului și a solicitării de suport. Celelalte date cu caracter personal procesate în cadrul procesului de transmitere servesc pentru a preveni utilizarea abuzivă a formularului de contact și pentru a asigura securitatea sistemelor noastre informatice.

4. Durata stocării

Datele sunt șterse de îndată ce nu mai sunt necesare pentru a îndeplini scopul colectării lor.

5. Posibilitatea obiecției și eliminării

În orice moment după ce ne contactați, aveți opțiunea de a obiecta față de prelucrarea datelor cu caracter personal, indiferent dacă aceasta a fost făcută prin intermediul formularului de contact, e-mailului sau instrumentului de suport. Într-un astfel de caz, conversația nu mai poate continua și problema dumneavoastră poate să nu fie tratată în mod concludent.

VII. Transmiterea buletinelor informative (newsletter-uri)

Vă puteți abona pe site-urile noastre web sau în jocurile noastre pentru un buletin informativ referitor la respectivul joc. Pentru aceasta, avem nevoie de adresa dumneavoastră de e-mail.

În plus, trebuie să verificăm, luând în considerare regulamentele legale relevante, că sunteți proprietarul real al adresei de e-mail furnizată și că doriți să primiți buletinul informativ. În acest scop, vă trimitem un e-mail de validare.

Buletinele noastre informative conțin o imagine de dimensiunea unui pixel (pixeli de urmărire), care este recuperat de un server al expeditorului buletinului informativ când este deschis buletinul informativ. Ca parte din această recuperare, sunt colectate informații tehnice, precum informații despre browser-ul sau sistemul dumneavoastră de operare, precum și adresa dumneavoastră IP, locația și ora recuperării. Aceste informații sunt anonimizate și evaluate în mod independent față de individ.

Din moment ce transmiterea și recepționarea buletinului informativ depind de consimțământul dumneavoastră, puteți revoca acest consimțământ pentru colectarea și stocarea datelor dumneavoastră în orice moment fără a oferi motivele pentru aceasta. În acest scop, utilizați link-ul de dezabonare care poate fi găsit la finalul buletinului nostru informativ.

În plus, aveți opțiunea să optați pentru refuzarea primirii buletinelor informative în Fereastra de utilizare a datelor în cadrul oricăruia dintre jocurile noastre în cadrul „Opțiuni”.

VIII. Transmiterea de notificări de tip „push” (push notification)

1. Sfera de aplicare și descrierea procesării datelor

Dacă ați selectat setările corespunzătoare pe dispozitivul dumneavoastră, InnoGames poate trimite notificări de tip „push” către dispozitivul dumneavoastră mobil pentru a vă oferi actualizări privind jocul și alte știri relevante. Puteți gestiona notificările de tip „push” pe pagina „Opțiuni” sau „Setări” din aplicația mobilă sau din setările dispozitivului dumneavoastră.

2. Baza legală pentru prelucrarea datelor

Baza legală pentru prelucrarea datelor în prezența unui contract este conform Art. 6 (1)(b) din RGPD.

3. Scopul procesării datelor

Notificările de tip „push” sunt notificări speciale care sunt afișate direct pe dispozitivul dumneavoastră mobil. Notificările conțin, de exemplu, informația că una dintre clădirile dumneavoastră din joc a fost finalizată. Ca regulă generală, notificările de tip „push” conțin scurte mesaje care se concentrează pe ceea ce este esențial.

4. Durata stocării

Mesajele nu sunt stocate.

5. Posibilitatea obiecției și eliminării

Puteți opri notificările de tip „push” după cum urmează:

a) Android

Deschideți Setări > Aplicații și notificări > Notificări > Notificări ale aplicațiilor > Numele aplicației. Pe acest ecran puteți controla dacă și cum sunt arătate Notificările de tip „push”.

b) iOS

Deschideți Setări > Notificări > Numele aplicației. Pe acest ecran puteți controla dacă și cum sunt arătate Notificările de tip „push”.

c) Fereastra de utilizare date

În plus, aveți opțiunea de a opta pentru refuzarea primirii notificărilor de tip „push” din Fereastra de utilizare date din oricare din jocurile noastre aflată în cadrul categoriei „Opțiuni”.

IX. Utilizarea de module cookie

1. Sfera de aplicare și descrierea procesării datelor

Pentru a ne asigura că primiți cele mai relevante informații și cea mai bună experiență atunci când vizitați site-ul nostru web, vor fi colectate informații și date prin intermediul utilizării cookie-urilor. Ne ajută pe noi (și pe alte terțe părți autorizate) să vă furnizăm o experiență personalizată atunci când vizitați Site-ul nostru web, și ne permite de asemenea să ne îmbunătățim Serviciile și să ne asigurăm că găsiți cu ușurință ceea ce doriți. Dorim ca dumneavoastră să înțelegeți modul în care utilizăm cookie-urile.

Cookie-urile sunt mici bucăți de date (fișiere text) care sunt trimise către browser-ul dumneavoastră de la un server web și stocate pe dispozitivul dumneavoastră pentru ca site-ul web să recunoască dispozitivul dumneavoastră. Există două tipuri de cookie-uri, cookie-uri permanente și temporare (sau „de sesiune”). Cookie-urile permanente sunt stocate ca fișier pe computerul sau dispozitivul dumneavoastră mobil pentru o perioadă mai lungă de timp. Cookie-urile de sesiune sunt plasate temporar pe computerul dumneavoastră când vizitați Site-ul nostru web, dar sunt șterse când închideți pagina. Dacă nu doriți să acceptați cookie-uri, puteți ajusta setările din preferințele de securitate ale browser-urilor dumneavoastră web, vedeți mai jos mai multe informații despre aceasta.

Noi și furnizorii noștri de servicii pot folosi următoare categorii de cookie-uri:

a) Cookie-uri esențiale

Aceste cookie-uri sunt strict necesare pentru ca noi să furnizăm Serviciile noastre. De exemplu, putem utiliza aceste cookie-uri pentru a autentifica și identifica membri noștri atunci când ei utilizează Site-ul nostru pentru ca noi să putem oferi Serviciile noastre. Fără aceste cookie-uri, nu am putea să vă recunoaștem și nu ați putea să accesați Serviciile noastre. Acestea ne ajută de asemenea pentru a aplica Termenii și condițiile noastre și de a menține securitatea Serviciilor noastre.

b) Cookie-uri de performanță și funcționalitate

Aceste cookie-uri nu sunt strict necesare, dar ne permit să personalizăm experiență dumneavoastră online a Site-ului nostru. De exemplu, acestea ne permit să reținem preferințele dumneavoastră ceea ce înseamnă că nu trebuie să reintroduceți informațiile pe care le-ați furnizat deja de ex. atunci când vă înscrieți la Serviciile noastre. De asemenea, folosim aceste cookie-uri pentru a colecta informații (de ex. pagini populare, tipare de vizualizare, direcționări automate (click-throughs)) despre utilizarea Serviciilor noastre de către vizitatori pentru ca noi să putem îmbunătăți Site-ul și Serviciile noastre și pentru a desfășura cercetarea de piață. Dacă alegeți să ștergeți aceste cookie-uri, veți avea funcționalitate limitată a serviciilor noastre.

c) Cookie-uri în scopuri publicitare

Aceste cookie-uri utilizează informații despre utilizarea Site-ului nostru și a altor site-uri web de către dumneavoastră, de ex. paginile pe care le vizitați sau răspunsurile dumneavoastră la anunțuri publicitare, pentru a furniza anunțuri care sunt mai adaptate dumneavoastră, atât în cadrul Site-ului nostru, cât și în afara acestuia. Aceste tipuri de anunțuri sunt numite „Advertising pe bază de interes”. Multe din aceste tipuri de cookie-uri aparțin furnizorilor noștri de servicii. Pentru advertiseri terțe părți, vedeți mai multe mai jos.

2. Baza legală pentru prelucrarea datelor

Baza legală pentru prelucrarea datelor cu caracter personal cu utilizarea de cookie-uri este Art. 6(1)(f) din RGPD.

3. Scopul procesării datelor

Utilizăm informațiile de la cookie-uri pentru a face Site-ul nostru web cât mai prietenos cu utilizatorul și pentru a ne permite să vă oferim recomandări personalizate. Putem, de asemenea, să utilizăm un număr de terțe părți autorizate care pun cookie-uri pe Site-ul nostru web pentru a livra serviciile pe care le furnizează ei (cookie-uri terțe părți).

Cookie-urile permanente sunt utilizate într-un număr de moduri, inclusiv:

Noi (și terțele noastre părți autorizate) putem folosi informații fără caracter personal atât de la cookie-urile permanente, cât și de cookie-urile de sesiune în scopuri statistice, după cum urmează:

Setăm și citim propriile noastre cookie-uri pentru următoarele funcționalități (cookie-uri primă parte):

a) Cookie Ține-mă minte

Pentru a vă oferi funcționalitatea „ține-mă minte”: Permitem utilizatorilor să se conecteze la joc prin intermediul acestui cookie. Acesta poate fi dezactivat deselectând „Ține-mă minte” la conectarea manuală. Dacă selectați funcția „Ține-mă minte”, va fi instalat un cookie permanent în dispozitivul pe care îl folosiți, pentru ca dumneavoastră să nu trebuiască să vă conectați din nou atunci când navigați Serviciile. Dacă vă deconectați de la un Serviciu, cookie-ul va fi șters din nou.

b) Cookie versiune de limbă

Pentru a ne asigura că vă este arătată versiunea de limbă corectă a jocului.

c) Cookie portal

Pentru a ne permite să optimizăm paginile noastre de destinație și pentru a îmbunătăți marketingul nostru: stocăm detalii ale paginii de destinație pe care ați vizitat-o, precum și un identificator într-un cookie.

d) Cookie de tip „snippet” terță parte

Setăm un cookie pentru a înregistra decizia dumneavoastră privind cookie-urile și fragmentelor de urmărire ale terțelor părți.

Folosim, de asemenea, un număr de cookie-uri terță parte ca parte a Serviciilor noastre. Aceste cookie-uri sunt guvernate de respectivele site-uri și nu sunt controlate de noi. Puteți dezactiva instalarea unora dintre aceste cookie-uri din setările generale ale browser-ului, pentru altele va trebui să mergeți la respectivele site-uri web și să urmați instrucțiunile oferite.

De exemplu, se verifică ce versiune de limbă utilizați pentru accesarea Serviciilor noastre. Dacă ați aflat de serviciile noastre prin intermediul unuia dintre partenerii noștri, stocăm informații privind identitatea partenerului.

Advertiseri terță parte: Putem folosi advertiseri, rețele publicitare terțe părți și alte companii de publicitate pentru a transmite anunțuri publicitare în cadrul Serviciilor noastre. Vă rugăm să luați la cunoștință că astfel de companii publicitate pot aduna informații despre vizita dumneavoastră în cadrul Serviciilor noastre și pe alte site-uri pentru a permite unor astfel de companii publicitare de a vă vinde produse și servicii, pentru a monitoriza care anunțuri publicitare v-au fost transmise în browser și care sunt paginile web pe care le vizualizați când au fost livrate astfel de anunțuri publicitare. Dacă doriți mai multe informații despre advertiseri terțe părți, vă rugăm să dați clic aici. Vă rugăm să rețineți că colectarea și utilizarea informațiilor de către advertiseri terță parte nu sunt acoperite de această politică de confidențialitate.

În scopul menționat mai sus, interesul nostru legitim constă de asemenea în prelucrarea datelor cu caracter personal conform Art. 6(1)(f) din RGPD.

4. Durata stocării

Datele sunt șterse de îndată ce nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopului colectării lor.

5. Posibilitatea obiecției și eliminării

Dacă nu doriți ca aceste cookie-uri să fie stocate pe calculatorul dumneavoastră sau doriți să fiți informat în privința stocării acestora, puteți preveni instalarea cookie-urilor printr-o ajustare a programului browser-ului dumneavoastră selectând opțiunea „nu accepta cookie-uri” în setările browser-ului dumneavoastră sau refuzând utilizarea urmăririi de către terțe părți la prima vizită pe site-ul web. Instrucțiunile producătorului browser-ului dumneavoastră vă va oferi mai multe detalii despre cum funcționează aceasta (sau vedeți https://www.aboutcookies.org. ). Totuși, am dori să subliniem faptul că prin blocarea cookie-urilor, este posibil să descoperiți că nu puteți utiliza toate funcțiile site-ului web în întregime.

În plus, aveți opțiunea de a opta să refuzați urmărirea de către terțe părți în Fereastra Utilizare de date din cadrul oricăruia dintre jocurile noastre din categoria „Opțiuni”.

a) Android

Deschideți setările din lista dumneavoastră de aplicații și atingeți „butonul Anunț Publicitar”. De îndată ce ați deschis fereastra de anunțuri, puteți dezactiva ID-ul Google Avertising.

b) iOS

Deschideți setările de pe dispozitivul mobil (de ex iPhone sau iPad) și selectați opțiunea din meniu „Protecția datelor”. În cadrul opțiunii „Advertising”, puteți închide urmărirea anunțurilor.

X. Transferul datelor cu caracter personal către terți

InnoGames va transfera doar datele dumneavoastră cu caracter personal și/sau cele legate de facturare către terțe părți, adică companiile care cooperează cu InnoGames sau furnizorii externi de servicii, în măsura în care aceasta este necesară pentru îndeplinirea contractului, pentru procesarea plăților, cât și pentru protecția altor utilizatori și este permisă sau prevăzută din punct de vedere juridic.

Aceasta se aplică în special procesării plăților făcute prin intermediul unor furnizori externi de servicii aleși de dumneavoastră (de ex. bănci, companii de carduri de credit furnizori de servicii de plăți precum Allopass, Amazon, Apple, Boacompra, Facebook, Google, Boku Payments, DaoPay, HiPay, Mobiyo, PayPal, Samsung, Sofortüberweisung, Worldpay). Interesele dumneavoastră protejate vor fi luate în considerare în conformitate cu prevederile statutare. Furnizorii externi de servicii sunt necesari pentru a vă trata datele în mod confidențial și în siguranță și vă pot folosi datele dumneavoastră doar în măsura necesară pentru îndeplinirea sarcinilor lor.

În cazul întârzierii plății, putem să delegăm o agenție de recuperare a datoriilor sau un avocat pentru a colecta datoria restantă. În acest scop, datele necesare vor fi date mai departe și utilizate în conformitate cu toate liniile directoare privind protecția datelor.

În plus, informațiile dumneavoastră cu caracter personal vor fi împărtășite dacă este necesar să protejăm alți utilizatori sau pentru a contracara amenințări la adresa securității publice sau de stat sau pentru urmărirea penală a infracțiunilor și este permisă de prevederile juridice privind protecția datelor. Interesele dumneavoastră protejate vor fi luate în considerare în conformitate cu prevederile statutare. Vă rugăm să rețineți că InnoGames poate fi obligată să dezvăluie date datorită prevederilor statutare sau, de exemplu, o hotărâre judecătorească (de ex. dezvăluiri către autorități de investigare). Dezvăluirea are loc întotdeauna în măsura în care este necesară și prevăzută sau permisă din punct de vedere legal.

XI. Utilizarea serviciilor de conectare oferite de terți

1. Descrierea și domeniul de aplicare al procesului de prelucrare a datelor

Jocurile noaste vă oferă posibilitatea să vă conectați la Serviciile noastre folosind servicii de conectare oferite de terți. O înregistrare suplimentară la Serviciile noastre nu este necesară dacă le folosiți. În schimb, veți fi redirecționat către un serviciu extern, unde vă veți putea conecta în contul dumneavoastră. Astfel, contul dumneavoastră de pe serviciul extern va fi asociat unui cont de invitat pe Serviciile noastre. Asocierea conturilor ne va permite să primim automat datele personale de pe serviciul extern. Ne vor fi transferate următoarele date: Adresa de e-mail pe care ați folosit-o pentru a vă înregistra la serviciul extern și orice informație suplimentară pe care alegeți să o partajați în timpul conectării. Atunci când folosiți funcția Autentificare cu ID-ul Apple, aveți posibilitatea să alegeți dacă doriți să ne dezvăluiți adresa de e-mail reală sau una generată aleatoriu pentru a face legătura cu contul dumneavoastră. Următoarele opțiuni de conectare socială sunt disponibile pe Serviciile noastre:

a) Conectare cu Apple

Vă oferim posibilitatea să vă conectați la Serviciile noastre prin intermediul contului dumneavoastră Apple. Acesta este un serviciu al Apple Distribution International Ltd. (Hollyhill Industrial Estate, Hollyhill, Cork, Irlanda). Informații suplimentare: https://support.apple.com/en-us/HT210318.

b) Conectare cu Facebook

Vă oferim posibilitatea să vă conectați la Serviciile noastre prin intermediul contului dumneavoastră Facebook. Acesta este un serviciu al Meta Platforms Ireland Ltd. (4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irlanda). Informații suplimentare: https://www.facebook.com/help/2230503797265156.

c) Conectare cu Google

Vă oferim posibilitatea să vă conectați la Serviciile noastre prin intermediul contului dumneavoastră Google. Acesta este un serviciu al Google Ireland Ltd. (Gordon House, 4 Barrow Street, Dublin, Irlanda). Informații suplimentare: https://support.google.com/accounts/answer/10130420.

2. Temeiul juridic pentru prelucrarea datelor

Temeiul juridic al acestui proces este inițierea sau executarea contractului conform art. 6(1)(b) GDPR. Am încheiat acorduri de prelucrare a datelor cu terți care oferă servicii de conectare.

3. Scopul prelucrării datelor

Serviciile de conectare oferite de terți ne ajută să simplificăm procesul de autentificare pentru utilizatorii noi care nu doresc să creeze un cont nou pe Serviciile noastre.

4. Durata stocării datelor

Datele sunt păstrate atâta timp cât există contul dumneavoastră pe Serviciile noastre.

5. Obiecții și ștergere

Puteți să vă opuneți prelucrării datelor disociind contul serviciului oferit de terți de contul de invitat al Serviciilor noastre. Informații suplimentare pot fi găsite la:

Puteți șterge orice date stocate în timpul prelucrării pe Serviciile noastre eliminându-vă contul conform descrierii de mai jos, la XV.4.

XII. Utilizarea serviciilor de analiză oferite de terți

1. 24metrics Fraudshield

a) Descrierea și domeniul de aplicare al procesului de prelucrare a datelor

Paginile de destinație ale jocurilor noastre folosesc Fraudshield. Fraudshield este un serviciu de detectare a fraudelor oferit de 24metrics GmbH (Tieckstraße 25, 10115 Berlin, Germania). Fraudshield vă prelucrează datele personale - cum ar fi adresa IP - cu scopul de a identifica eventuale fraude publicitare de fiecare dată când vizitați una dintre paginile de destinație ale jocurilor noastre. Acest lucru se face prin plasarea unui cookie funcțional în memoria cache a browser-ului dumneavoastră, care comunică cu 24metrics. Datele personale relevante sunt transmise către 24metrics ca parte a acestui proces. Ulterior, 24metrics ne transmite o evaluare a amenințărilor pe baza acestor date.

b) Temeiul juridic pentru prelucrarea datelor

Temeiul juridic al acestui proces este inițierea sau executarea unui contract conform art. 6(1)(b) GDPR. Am încheiat un acord de prelucrare a datelor cu 24metrics.

c) Scopul prelucrării datelor

Serviciul ne ajută să detectăm, să investigăm și să împiedicăm comportamente frauduloase, cum ar fi utilizarea de boți/emulatori, click spam, duplicarea adresei IP, proxy-uri/VPN-uri care încalcă Termenii și condițiile noastre.

d) Durata stocării datelor

Datele sunt păstrate timp de 6 luni.

e) Obiecții și ștergere

Întrucât această măsură de securitate este obligatorie, nu aveți dreptul să vă opuneți prelucrării sau să solicitați ștergerea datelor.

2. Adjust

a) Descrierea și domeniul de aplicare al prelucrării datelor

Aplicațiile noastre mobile folosesc Adjust. Adjust este un serviciu de măsurare pentru dispozitive mobile oferit de adjust GmbH, (Saarbrücker St. 38a, 10405 Berlin, Germania). Adjust vă prelucrează datele cu caracter personal atunci când folosiți un dispozitiv mobil pentru a accesa Serviciile noastre. Sunt prelucrate următoarele date: Adresa IP criptată (hashed), identificatori mobili - cum ar fi ID For Advertisers (IDFA) sau Google Advertising ID (GAID), instalarea și prima deschidere a aplicației noastre pe dispozitivul dumneavoastră mobil, interacțiunile în cadrul aplicației (de exemplu, achiziții in-app, înregistrare), informații privind reclamele pe care le-ați văzut sau ați dat clic. Informații suplimentare: https://www.adjust.com/privacy-policy.

b) Temeiul juridic pentru prelucrarea datelor

Temeiul juridic al acestei prelucrări este art. 6(1)(f) GDPR. Am încheiat un acord de prelucrare a datelor cu Adjust.

c) Scopul prelucrării datelor

Serviciul ne ajută să analizăm performanța campaniilor de marketing și să generăm rapoarte de performanță.

d) Durata stocării datelor

Datele vor fi păstrate atâta timp cât există contul dumneavoastră pe Serviciile noastre.

e) Obiecții și ștergere

Puteți să vă opuneți acestei prelucrări configurându-vă dispozitivul mobil conform descrierii de mai sus, de la IX.5. Puteți șterge orice date stocate în timpul prelucrării ștergându-vă contul conform descrierii de mai jos, de la XV.4.

3. Google Analytics

a) Descrierea domeniului de aplicare al prelucrării datelor

Secțiunea „Carieră” a innogames.com utilizează Google Analytics. În plus, aplicațiile noastre mobile folosesc Google Analytics for Firebase. Google Analytics și Google Analytics for Firebase (colectiv „Google Analytics”) sunt servicii oferite de Google Ireland Ltd. (Gordon House, 4 Barrow Street, Dublin, Irlanda). Google Analytics vă prelucrează datele cu caracter personal atunci când vizitați secțiunea „Carieră” de pe innogames.com sau accesați Serviciile noastre folosind o aplicație mobilă.

Următoarele date sunt prelucrate de Google Analytics: Identificatorul App-instance, adresa IP. Informații suplimentare: https://support.google.com/analytics/answer/6004245. Următoarele date sunt prelucrate de Google Analytics for Firebase: Deschiderile și actualizările aplicației, modelul dispozitivului, prima lansare, zona geografică, achizițiile in-app, numărul de utilizatori și sesiuni, sistemele de operare, durata sesiunii. Informații suplimentare: https://support.google.com/firebase/answer/6318039.

Atât Google Analytics, cât și Google Analytics for Firebase folosesc funcția de anonimizare a adresei IP. Aceasta înseamnă că ultimul octet al adresei dumneavoastră IPv4 sau ultimii 80 de biți ai adresei dumneavoastră IPv6 (după caz) vor fi setați la zero în memorie la scurt timp după ce au fost trimiși către Google Anayltics. În acest caz, adresa IP completă nu este scrisă niciodată pe disc.

b) Temeiul juridic pentru prelucrarea datelor

Temeiul juridic al acestei prelucrări este art. 6(1)(f) GDPR. Am încheiat un acord de prelucrare a datelor cu Google.

c) Scopul prelucrării datelor

Serviciul ne ajută să analizăm performanța campaniilor de marketing și să generăm rapoarte de performanță.

d) Durata stocării datelor

Datele vor fi păstrate de Google Analytics timp de 14 luni.

Datele cu caracter personal sunt păstrate de Google maxim paisprezece luni sau pe perioada cât vă oferă servicii. InnoGames nu păstrează informațiile dumneavoastră cu caracter personal, cu excepția cazului în care ați comunicat cu noi în mod activ.

Datele vor fi păstrate de Google timp de 26 de luni; datorită abrevierii adreselor IP, nu vor fi stocate date personale.

e) Obiecții și ștergere

Puteți să renunțați la procesare, să vă opuneți acesteia sau să solicitați ștergerea datelor dumneavoastră accesând Setările de confidențialitate.

Puteți să împiedicați stocarea modulelor cookie pe dispozitivul dumneavoastră configurând browser-ul în mod corespunzător. Nu există nicio garanție că veți putea accesa toate funcțiile acestui site web, fără restricții, în cazul în care browser-ul dumneavoastră nu acceptă modulele cookie. În plus, puteți utiliza un plug-in de browser pentru a împiedica trimiterea și utilizarea informațiilor colectate de cookie-uri (inclusiv adresa IP) către Google. Folosiți următorul link pentru a accesa plug-in-ul necesar: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Aici puteți găsi mai multe informații despre modul în care Google vă folosește datele: https://support.google.com/analytics/answer/6004245.

4. Google Firebase

a) Descrierea domeniului de aplicare al prelucrării datelor

Google Firebase este un serviciu oferit de Google Ireland Limited (Gordon House, 4 Barrow Street, Dublin, Irlanda). Firebase este o platformă de dezvoltare pentru aplicații mobile și web. Firebase ne oferă un kit de dezvoltare software. Serviciul folosește SDK-ul Firebase pe care l-am implementat în codul Jocului. SDK-ul trimite informații generale și informații solicitate de serviciile subsidiare ale Firebase pe care le trimitem către un server Google, unde acestea sunt stocate. Firebase oferă instrumente și infrastructuri care fac posibilă furnizarea de funcții simple și mai eficiente folosind interfețe de programare pe diferite platforme. Din motive de confidențialitate a datelor, nu folosim toate serviciile subsidiare ale Firebase. Folosim următoarele servicii: Firebase Realtime Database, Firebase Hosting și Crashlytics. Folosim Google Firebase Realtime Database pentru a monitoriza evenimente în cadrul jocului pe toate dispozitivele mobile, cu obiectivul de a crea statistici despre activitățile utilizatorilor. Printre aceste statistici se numără duratele medii de joc și crash-urile legate de valorile statistice. Folosim Firebase Hosting pentru a crea și a trimite notificări de tip push jucătorului. Folosim Crashlytics pentru a măsura stabilitatea și compatibilitatea versiunii actuale a jocului.

b) Temeiul juridic pentru prelucrarea datelor

Prelucrarea datelor cu ajutorul serviciilor Firebase Realtime Database, Firebase Hosting și Crashlytics se face pe baza unor temeiuri legale, cum ar fi executarea contractului prin asigurarea operabilității, disponibilității și jucabilității titlurilor pentru toți jucătorii conform art. 6(1)(b) GDPR. În plus, am încheiat un acord de prelucrare a datelor cu Google.

c) Scopul prelucrării datelor

Serviciile Firebase sunt esențiale pentru funcționarea jocurilor noastre. Firebase măsoară performanța pe diferite versiuni de dispozitive, reacția jucătorului la modificările versiunii etc. Crashlytics este necesar pentru a îmbunătăți stabilitatea jocurilor noastre și pentru a crește performanța prin colectarea de informații despre sistem și date de joc în cazul în care dispozitivul a suferit un crash. Firebase Realtime Database ne ajută să înțelegem comportamentul general al utilizatorilor. Acest serviciu ne permite să definim ce categorie specifică de comportament dorim să urmărim și să obținem o imagine statistică de ansamblu cu numărul de jucători care au achiziționat servicii premium în Magazin și au arhivat un anumit tip de progres în joc. Datorită acestor date, putem să perfecționăm, să îmbunătățim și să edităm jocul în favoarea jucătorilor. Folosim Firebase Hosting Players pentru a notifica jucătorul și pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului atunci când ne adaptăm jocurile.

d) Durata stocării datelor

Datele cu caracter personal sunt păstrate de Google maxim paisprezece luni sau pe perioada cât vă oferă servicii. InnoGames nu păstrează informațiile dumneavoastră cu caracter personal, cu excepția cazului în care ați comunicat cu noi în mod activ.

e) Obiecții și ștergere

Puteți să renunțați la procesare, să vă opuneți acesteia sau să solicitați ștergerea datelor dumneavoastră accesând Setările de confidențialitate.

5. LinkedIn Analytics

a) Descrierea domeniului de aplicare al prelucrării datelor

Pagina LinkedIn și secțiunea „Carieră” a site-ului web al companiei noastre folosesc LinkedIn Analytics. LinkedIn Analytics este un serviciu de analiză web al LinkedIn Ireland Unlimited Company, (Wilton Plaza, Wilton Place, Dublin 2, Irlanda). LinkedIn vă prelucrează datele cu caracter personal atunci când vizitați secțiunea „Carieră” de pe site-ul nostru web. Acest lucru se face prin plasarea unui cookie funcțional în memoria cache a browser-ului dumneavoastră, care comunică cu serverele LinkedIn. Dacă sunteți un utilizator al serviciului LinkedIn, acesta ne va transmite un rezumat anonim al datelor dumneavoastră cu caracter personal în scopuri statistice. Atunci când vizitați pagina companiei noastre pe LinkedIn, LinkedIn vă prelucrează datele cu caracter personal și ne transmite un rezumat anonim în scopuri statistice. Atunci când comunicați cu noi pe paginile sau prin postările LinkedIn, LinkedIn ne transmite numele dumneavoastră de profil. Pentru mai multe informații, consultați declarația de confidențialitate a LinkedIn la https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy.

b) Temeiul juridic pentru prelucrarea datelor

Temeiul juridic al acestei prelucrări este interesul legitim conform art. 6(1)(f) GDPR. În plus, am încheiat un acord de prelucrare a datelor cu LinkedIn.

c) Scopul prelucrării datelor

Serviciul ne ajută să înțelegem cum sunt folosite secțiunea Carieră și pagina LinkedIn și cât de eficiente sunt postările noastre de locuri de muncă. De asemenea, serviciul vă permite să interacționați cu noi în ceea ce privește oportunitățile de angajare.

d) Durata stocării datelor

Datele cu caracter personal sunt păstrate de LinkedIn atâta timp cât există contul dumneavoastră LinkedIn sau pe perioada cât vă oferă servicii. InnoGames nu păstrează informațiile dumneavoastră cu caracter personal, cu excepția cazului în care ați comunicat cu noi în mod activ pe pagina noastră LinkedIn. În acest caz, datele dumneavoastră personale sunt stocate până când ștergeți comunicarea sau contul dumneavoastră LinkedIn.

e) Obiecții și ștergere

Puteți să renunțați la procesare, să vă opuneți acesteia sau să solicitați ștergerea datelor dumneavoastră accesând Setările de confidențialitate LinkedIn sau la adresa https://www.linkedin.com/psettings/guest-controls/retargeting-opt-out.

6. Singular Labs

a) Descrierea și domeniul de aplicare al prelucrării datelor

Utilizăm tehnologii de urmărire mobilă. Pentru aceasta, folosim serviciile oferite de Singular Labs, Inc. (181 South Park Street, Unit 2, San Francisco, CA 94107, SUA). Cu ajutorul acestor servicii colectăm date statistice despre utilizarea serviciilor noastre cu scopul de a le îmbunătăți în mod continuu. Atunci când utilizați aplicațiile sau site-urile noastre web, dispozitivul dumneavoastră ne trimite informații pe care le colectăm și le analizăm. Colectăm următoarele date: adresa IP anonimizată, ID for Advertisers (IDFA) pentru Apple, Google Advertising ID (GAID), informații de localizare geografică, date privind comportamentul și modelele de utilizare ale aplicațiilor mobile de către utilizatorii finali. Nu colectăm identificatori personali direcți. Datele colectate în acest mod sunt folosite pentru a crea profiluri de utilizator anonime. Datele colectate cu ajutorul tehnologiilor de urmărire nu vor fi folosite pentru a identifica personal utilizatorul serviciilor noastre fără acordul expres al persoanei în cauză. Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați politica de confidențialitate a Singular Labs la: https://www.singular.net/privacy-policy/.

b) Temeiul juridic pentru prelucrarea datelor

Temeiul juridic al acestei prelucrări este art. 6(1)(f) GDPR. Am încheiat un acord de prelucrare a datelor cu Singular Labs.

c) Scopul prelucrării datelor

Scopul este să vă îmbunătățim experiența de utilizator al serviciilor noastre și să facem ca oferta noastră să fie mai atractivă pentru dumneavoastră. În plus, datele colectate sunt folosite pentru a analiza performanța campaniilor de marketing și pentru a genera rapoarte de performanță.

d) Durata stocării datelor

Vom păstra datele pe durata utilizării serviciului. Singular Labs va păstra informațiile dumneavoastră de interogare, analiză și contact atâta timp cât este necesar în scopuri comerciale și, ulterior, după necesitate pentru păstrarea înregistrărilor.

e) Obiecții și ștergere

Puteți opri colectarea și stocarea datelor în orice moment, cu efect pe viitor, configurându-vă dispozitivul mobil conform descrierii de mai sus, de la IX.5. De asemenea, puteți să vă opuneți sau să solicitați ștergerea datelor dumneavoastră, contactând Singular Labs la privacy@singular.net.

XIII. Utilizarea serviciilor de publicitate oferite de terți

1. Informații generale

Site-ul web poate conține ocazional anunțuri publicitare de la terțe părți și linkuri interactive către site-uri web terțe părți pentru care noi nu suntem responsabili. În special, noi nu avem nici un fel de influență asupra conținutului și designului site-urilor externe către care se trimite sau site-urile web către care puteți fi redirecționați prin intermediul acestor site-uri. Respectivii furnizori sunt responsabili exclusiv pentru conținutul și design-ul acestor site-uri web, precum și de conformitatea cu reglementările de protecție a datelor. Advertiseri, ocazional, folosesc tehnologii care trimit anunțuri publicitare care apar pe site-urile noastre web direct în browser-ul dumneavoastră, transmițând automat adresa dumneavoastră IP. Advertiseri în cauză uneori folosesc de asemenea cookie-uri și alte mijloace tehnice pentru a măsura eficiența advertisingului lor sau pentru a optimiza conținutul lor. Aceasta se aplică în special, dar nu exclusiv, clasificării site-urilor web în anumite categorii în cadrul domeniului utilizării internetului de către dumneavoastră. Nu va exista nicio legătură între aceste informații și numele dumneavoastră, adresa, numărul de telefon sau adresa de e-mail. Nu avem influență asupra acelora. De aceea, manipularea datelor de către aceste terțe părți nu este acoperită de această declarație de protecție a datelor. De aceea, vă rugăm să contactați respectivul furnizor direct pentru informații privind reglementări de protecție a datelor. Puteți dezactiva utilizarea cookie-urilor din setările browser-ului dumneavoastră (vedeți mai sus).

Redirecționăm ID-ul anonimizat al dispozitivului dumneavoastră (Identificator pentru advertiseri – IDFA sau ID Advertiser Google – GAID) către unii din partenerii noștri de marketing din interiorul și din afara Europei (de ex. în SUA), pentru a genera advertising pentru anumite grupuri de utilizatori cu ajutorul partenerilor noștri sau pentru a exclude utilizatori de la anumite eforturi de advertising. Puteți anula colectarea de date, păstrarea acestora și transferul acestora prin aplicarea setărilor dispozitivului dumneavoastră în modul descris mai sus.

2. AppNexus

InnoGames utilizează serviciile de afișare a anunțurilor publicitare ale furnizorului extern AppNexus Inc., 28 West 23rd Street, etaj 4, New York, NY 10010, SUA, https://www.appnexus.com („AppNexus“). În acest scop, am implementat pixelul de urmărire AppNexus (de ex. un fragment de cod) pe site-ul nostru web. Pixelul de urmărire permite ca acțiunile jucătorilor să fie urmărite pe site-ul nostru web. Nu se stabilește nicio trimitere personală. Sunt adunate și transmise către AppNexus doar informații statistice. Aceasta are ca scop optimizarea campaniilor de anunțuri publicitare și de a transmite anunțuri publicitare de interes pentru utilizatorii internetului. Dacă doriți altfel, puteți dezactiva urmărirea AppNexus prin atingerea butonului de optare pentru refuzare de la https://www.appnexus.com/en/company/platform-privacy-policy#choices. Pentru mai multe informații despre protecția datelor la AppNexus, vă rugăm să vizitați: https://www.appnexus.com/en/company/platform-privacy-policy.

3. Facebook Pixel

Datorită intereselor noastre legitime pentru analizarea, optimizarea și funcționarea economică a serviciilor noastre și pentru aceste scopuri, serviciile noastre utilizează un urmăritor numit „pixel Facebook” de către rețeaua de socializare Facebook, operată de Facebook Inc., 1601 S. California Ave., Palo Alto, CA 94304, SUA sau, dacă sunteți rezident al UE, Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irlanda („Facebook”).

Pixelul Facebook este un fragment de cod plasat pe site-ul nostru web.

Pixelul Facebook permite Facebook să identifice vizitatorii conținutului nostru online ca grup țintă pentru afișarea anunțurilor publicitare (cunoscute drept „anunțuri publicitare Facebook”). În consecință, utilizăm Pixelul Facebook pentru a afișa anunțurile noastre postate pe Facebook doar utilizatorilor Facebook care au arătat un interes față de serviciile noastre sau care au anumiți factori (precum interese legate de anumite subiecte sau produse determinate pe baza paginilor web vizitate), pe care le transmitem către Facebook (ceea ce este cunoscut drept Audiențe personalizate). Pixelul Facebook ne ajută de asemenea să înțelegem eficiența anunțurilor publicitare Facebook în scopuri statistice și de cercetare a pieții, arătând dacă utilizatorii au fost redirecționați către serviciile noastre după ce au dat clic pe un anunț publicitar Facebook (proces numit conversie și permițând determinarea dispozitivelor de pe care un utilizator realizează o acțiune), pentru a crea așa-numitele audiențe asemănătoare sau gemeni statistici (de ex. transmiterea anunțurilor publicitare către grupuri țintă care sunt similare cu clienții existenți) și de a obține statistici cuprinzătoare despre utilizarea site-ului web. Pixelul Facebook stabilește o conexiune directă cu serverele Facebook atunci când vizitați site-ul nostru web. În acest mod, serverul Facebook este notificat că ați vizitat site-ul nostru web, iar Facebook atribuie această informație contului dumneavoastră personal de utilizator Facebook.

Facebook este autorizat în cadrul programului Scutul de confidențialitate și de aceea oferă o garanție a conformității cu legile europene de protecție a datelor ( https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active).

Pentru mai multe informații despre colectarea și utilizarea datelor de către Facebook și drepturile și opțiunile dumneavoastră privind protecția confidențialității, vă rugăm să consultați politica Facebook de protecție a datelor la https://www.facebook.com/about/privacy/update. Pentru informații specifice și detalii despre Pixelul Facebook și modul în care funcționează, vă rugăm să vizitați secțiunea de ajutor a Facebook de la https://www.facebook.com/business/help/651294705016616. Puteți dezactiva această funcție arătată la https://de-de.facebook.com/business/help/1415256572060999?helpref=uf_permalink sau la https://www.facebook.com/settings?tab=ads. Trebuie să vă conectați la Facebook pentru a face aceasta.

4. Google DoubleClick

DoubleClick este un serviciu a Google Ireland Ltd. (Gordon House, 4 Barrow Street, Dublin, Irlanda („Google”)). DoubleClick utilizează cookie-uri pentru a afișa anunțuri publicitare relevante pentru dumneavoastră. Browser-ului dumneavoastră îi este atribuit un număr de identificare pseudonim (ID) pentru a verifica ce anunțuri publicitate au fost afișate în browser-ul dumneavoastră și ce anunțuri au fost atinse. Aceste cookie-uri nu conțin informații cu caracter personal. Utilizarea cookie-urilor DoubleClick permite companiei Google și site-urilor partenere ale acesteia doar să afișeze anunțuri publicitate pe baza vizitelor precedente către site-ul nostru sau către alte site-uri web de pe internet. Informațiile generate de cookie-uri sunt transmise de Google către un server și stocate pentru analizare. Puteți respinge utilizarea cookie-urilor prin selectarea setărilor corespunzătoare în browser-ul dumneavoastră. Totuși, vă rugăm să rețineți că aceasta poate limita funcționalitatea completă a site-ului nostru web pentru dumneavoastră. Puteți de asemenea să împiedicați Google să colecteze și să prelucreze date generate de cookie-uri referitoare la utilizarea de către dumneavoastră a site-ului web prin dezactivarea utilizării cookie-urilor din setările browser-ului dumneavoastră (vedeți mai sus). Puteți, de asemenea, să refuzați colectarea și clasificarea informațiilor pe baza intereselor dezactivând aceasta din pagina de setări pentru cookie DoubleClick la https://support.google.com/ads/answer/7395996

XIV. Utilizarea altor serviciilor oferite de terți

1. Episerver Campaign (anterior optivo Broadmail)

Buletinele noastre informative sunt trimise prin intermediul Episerver Campaign (anterior optivo broadmail), o platformă de marketing prin e-mail furnizată de Episerver GmbH, Wallstraße 16, 10179 Berlin.

Adresele de e-mail ale destinatarilor buletinelor noastre informative și alte date descrise în acest anunț sunt stocate temporar în acest scop pe servere Episerver în centre de date din Germania și se supun Actului german de protecție a datelor. Episerver utilizează aceste informații pentru a-și îmbunătăți serviciile, precum optimizarea din punct de vedere tehnic a trimiterii și prezentării buletinelor informative. Totuși, Episerver nu utilizează datele destinatarilor buletinului nostru informativ pentru a le scrie și nu redirecționează niciodată informațiile către terțe părți dacă nu este obligată din punct de vedere legal. Schema de securitate a Episerver Campaign pentru canalul Omni și cloud-ul de marketing prin e-mail este ISO 27001 autorizat. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați https://www.episerver.de/produkte/plattform/episerver-campaign/sicherheit.

Buletinele noastre informative conțin o imagine de dimensiunea unui pixel (cod pixel), care este recuperat de un server al Episerver când este deschis buletinul informativ. Ca parte din această recuperare, sunt colectate informații tehnice, precum informații despre browser-ul sau sistemul dumneavoastră de operare, precum și adresa dumneavoastră IP, locația și ora recuperării. Aceste informații sunt anonimizate și evaluate fără informații cu caracter personal.

2. Google Maps

Site-urile noastre web utilizează hărți de la Google Ireland Ltd. (Gordon House, 4 Barrow Street, Dublin, Irlanda). Când accesați una dintre paginile noastre cu o hartă relevantă, conținutul hărții este preluat de pe serverele Google. Dacă sunteți conectat cu contul dumneavoastră de Google, Google poate combina comportamentul dumneavoastră de navigare cu alte informații. Utilizarea Google Maps este în interesul unei reprezentări rezonabile a serviciilor noastre. Aceasta constituie un interes legitim în sensul Art. 6, para. 1, litera f a RGPD. Politica de protecție a datelor Google se aplică: https://policies.google.com/privacy?hl=de&gl=de.

3. LinkedIn

Site-urile noastre web utilizează butoane de la LinkedIn Corp., 2029 Stierlin Court, Mountain View, CA 94043, SUA. Conținutul serverelor LinkedIn este preluat când accesați una din paginile noastre cu un buton relevant. Dacă sunteți conectat la contul dumneavoastră LinkedIn, LinkedIn poate să combine comportamentul de navigare al dumneavoastră cu alte informații. Utilizarea butoanelor LinkedIn este în interesul schimbului de informații referitoare la serviciile noastre și îmbunătățirea acestora. Aceasta constituie un interes legitim în sensul Art. 6, para. 1, litera f a RGPD. Politica de protecție a datelor a companiei LinkedIn se aplică: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy.

4. Litmus

Litmus este un serviciu furnizat de Litmus Software, Inc. (675 Massachusetts Ave., 10th Floor, Cambridge, MA 02139, SUA) pentru analizarea e-mailurilor. Buletinele informative conțin o imagine de dimensiunea unui pixel (cod pixel), care este recuperat de un server al Litmus când este deschis buletinul informativ. Ca parte din această recuperare, sunt colectate informații tehnice, precum informații despre browser-ul sau sistemul dumneavoastră de operare, precum și adresa dumneavoastră IP, locația și ora recuperării. Aceste informații sunt anonimizate și evaluate fără informații cu caracter personal.

5. Mailgun

Mailgun este un serviciu oferit de Mailgun, Inc. (620 Folsom St, Ste 100, San Francisco, CA 94107, SUA) pentru transmiterea e-mailurilor noastre. Acest serviciu poate de asemenea să colecteze informații despre data și ora când au fost citite mesajele de către utilizator și când interacționează utilizatorul cu mesajele care vin (precum clicurile pe linkuri conținute de acestea). Compania este parte a Acordului Seif Harbour cu UE și se angajează să respecte standardele de protecție a datelor europene ( https://www.mailgun.com/privacy).

6. Pinterest

Site-urile noastre web utilizează butoane de la Pinterest, Inc., 808 Brannan St, San Francisco, CA 94103, SUA. Conținutul serverelor Pinterest este preluat când accesați una din paginile noastre cu un buton relevant. Dacă sunteți conectat la contul dumneavoastră LinkedIn, LinkedIn poate să combine comportamentul de navigare al dumneavoastră cu alte informații. Politica de protecție a datelor Google se aplică: http://pinterest.com/about/privacy/.

7. Twitter

Site-urile noastre web utilizează butoane de la Twitter Inc., 795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, SUA. Conținutul serverelor Twitter este preluat când accesați una din paginile noastre cu un buton relevant. Dacă sunteți conectat la contul dumneavoastră Twitter, Twitter poate să combine comportamentul de navigare al dumneavoastră cu alte informații. Utilizarea butoanelor Twitter este în interesul schimbului de informații referitoare la serviciile noastre și îmbunătățirea acestora. Aceasta constituie un interes legitim în sensul Art. 6, para. 1, litera f a RGPD. Politica de protecție a datelor a companiei Twitter se aplică:: https://twitter.com/de/privacy.

8. YouTube

Site-urile noastre web utilizează videoclipuri de la YouTube, LLC 901 Cherry Ave., 94066 San Bruno, CA, SUA, o companie a Google Ireland Ltd. (Gordon House, 4 Barrow Street, Dublin, Irlanda). Pentru aceasta, utilizăm opțiunea „Modul sporit de protecție a datelor” pusă la dispoziție de YouTube. Încărcând unul din site-urile noastre prin intermediul unui videoclip YouTube, conținut de la YouTube va fi încărcat. Dacă sunteți conectat cu contul dumneavoastră de YouTube, YouTube va avea posibilitatea de a combina comportamentul dumneavoastră de navigare cu alte informații. Utilizarea videoclipurilor YouTube servește scopului oferirii unei reprezentări rezonabile a serviciilor noastre. Politica de protecție a datelor YouTube se aplică: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/.

9. Xing

Site-urile noastre web utilizează butoane de către Xing AG, Dammtorstraße 29-32, 20354 Hamburg, Germania. Prin încărcarea unuia dintre site-urile noastre prin intermediul butoanelor menționate, va fi încărcat conținut de la Xing. Din datele pe care le deţinem, nu sunt colectate informații cu caracter personal, iar comportamentul dumneavoastră de navigare nu va fi analizat. Prevederile de protecție a datelor pentru butoanele companiei Xing se vor aplica: https://www.xing.com/app/share?op=data_protection.

XV. Drepturile persoanelor vizate

Dacă sunt procesate datele dumneavoastră personale, sunteți o persoană vizată conform definiției din RGPD și aveți următoarele drepturi din partea operatorului:

1. Dreptul la informații

Puteți cere operatorului să vă clarifice dacă datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate de noi.

Dacă există o astfel de prelucrare, puteți cere operatorului să vă furnizeze următoarele informații:

 1. scopurile pentru care vă sunt prelucrate datele cu caracter personal;
 2. Categoriile de date cu caracter personal care sunt prelucrate;
 3. Destinatarii și/sau categoriile de destinatari cărora datele cu caracter personal în cauză au fost sau continuă să fie dezvăluite;
 4. Durata planificată de stocare a datelor dumneavoastră cu caracter personal sau, dacă informațiile specifice nu pot fi furnizate, criteriile pentru determinarea duratei stocării;
 5. existența dreptului de a cere din partea operatorului rectificarea sau ștergerea datelor cu caracter personal sau restricționarea prelucrării datelor cu caracter personal privind persoanele vizate sau pentru a obiecta privind o astfel de prelucrare;
 6. dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere;
 7. acolo unde datele cu caracter personal nu sunt colectate de la persoana vizată, orice informație disponibilă privind sursa acestora;
 8. existența luării de decizii automatizate, inclusiv realizarea de profiluri, la care se face referință în Articolul 22(1) și (4) și, cel puțin în acele cazuri, informații semnificative despre logica implicată, precum și semnificarea și consecințele avute în vedere privind o astfel de prelucrare pentru persoana vizată.

Aveți dreptul să cereți informații pentru a afla dacă date cu caracter personal care vă privesc pe dumneavoastră sunt transferate către o terță țară sau o organizație internațională. În această privință, puteți cere să fiți informat privind garanțiile aplicabile conform Art. 46 din RGPD asociat cu respectivul transfer.

Vom răspunde la solicitări în decurs de o lună de la primirea cererii.

2. Dreptul la rectificare

Aveți de asemenea dreptul la rectificare și/sau completare din partea operatorului, dacă datele cu caracter personal prelucrate care vă privesc pe dumneavoastră sunt incorecte sau incomplete. Operatorului are obligația de a implementa rectificarea imediat.

3. Dreptul la restricționarea prelucrării

În cazul următoarelor circumstanțe, puteți pretinde restricționarea prelucrării datelor cu caracter personal care vă privesc pe dumneavoastră:

 1. dacă corectitudinea datelor cu caracter personal este contestată de persoana vizată, pentru perioada în care operatorul verifică corectitudinea datelor cu cracter personal;
 2. dacă procesarea nu este legală și vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal, cerând ca utilizarea lor să fie restricționată în schimb;
 3. dacă operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal pentru scopurile prelucrării acestora, dar dumneavoastră o cereți pentru susținerea, exercitarea sau apărarea acțiunilor în justiție; sau
 4. dacă ați depus o obiecție privind prelucrarea conform Art. 21, Para. 1 din RGPD, și nu a fost încă stabilit dacă motivele afirmate de operator prevalează asupra motivelor dumneavoastră.

Dacă prelucrarea a fost restricționată, astfel de date personale vor fi, cu excepția stocării, procesate doar cu consimțământul dumneavoastră; în scopul susținerii, exercitării sau apărării unor acțiuni în justiție; pentru protejarea drepturilor unei alte persoane fizice sau juridice; sau pentru motivele unui interes public important al Uniunii sau al unui Stat membru.

Dacă restricția de procesare a fost impusă în una dintre circumstanțele de mai sus, veți fi informat de operator înainte ca restricția să fie ridicată..

4. Dreptul la ștergere

Veți avea posibilitatea de a vă șterge contul dumneavoastră la https://goodbye.innogames.com/login. Apoi, vom șterge toate datele dumneavoastră cu caracter personal, cu excepția cazului în care suntem obligați din punct de vedere legal să le stocăm. După un an de lipsă de activitate, vă vom șterge și contul dumneavoastră.

a) Obligația de a șterge

Aveți dreptul de a cere ca operatorul să șteargă toate datele cu caracter personal care vă privesc fără întârzieri nejustificate, iar operatorul va avea obligația de a șterge datele cu caracter personal fără întârzieri nejustificate acolo unde se aplică una din următoarele justificări:

 1. datele cu caracter personal care vă privesc nu mai sunt necesare în legătură cu scopurile pentru care au fost colectate, respectiv prelucrate;
 2. v-ați revocat consimțământul în baza căruia s-a efectuat colectarea de date, conform Art. 6, Para. 1, Lit. a, sau Art. 9, Para. 2, Lit. a din RGPD, și nu există alte temeiuri legale pentru prelucrarea acestora.
 3. depuneți o obiecție la prelucrare, conform Art. 21, Para. 1 din RGPD, și nu există justificări prevalente pentru prelucrare, sau depuneți o obiecție la prelucrare conform Art. 21, Para. 2 din RGPD.
 4. datele cu caracter personal care vă privesc pe dumneavoastră au fost prelucrate ilegal;
 5. datele cu caracter personal care vă privesc pe dumneavoastră trebuie șterse în scopul respectării obligației legale conform legilor Uniunii sau Statului membru de care este guvernat operatorul;
 6. datele cu caracter personal care vă privesc pe dumneavoastră au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii privind societatea informațională la care se referă Articolul 8, Para. 1, RGPD.

b) Informații pentru terțe părți

Dacă operatorul a făcut publice date cu caracter personal și este obligat conform Art. 17, Para. 1 RGPD să șteargă datele personale, operatorul, ținând cont de tehnologia disponibilă și de costul implementării, va urma pașii rezonabili, inclusiv măsurile tehnice, de a informa operatorii care procesează datele cu caracter personal pentru care dumneavoastră, ca persoană vizată, ați cerut ștergerea de către operatorii respectivi a oricăror linkuri către, sau copii sau reproduceri a acestor date cu caracter personal.

c) Excepții

Dreptul la ștergere nu se va aplica de câte ori procesarea este necesară în scopul:

 1. exercitării dreptului la libertatea de exprimarea și informare;
 2. respectarea unei obligații legale care necesită procesarea legislației Uniunii sau a unui Stat membru de care operatorul este guvernat sau pentru performanța unei sarcini îndeplinită în interes public sau pentru exercitarea autorității publice cu care este învestit operatorul;
 3. motive de interes public din zona sănătății publice conform Art. 9 Para. 2 Lit. (h) și (i), precum și Art. Para. 3 RGPD;
 4. scopuri de cercetare istorică, științifică sau de arhivă sau scopuri statistice servind interesul public, conform Art. 89, Para. 1 RGPD, dacă există un motiv oferit de aceasta
 5. pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea unor acțiuni în instanță.

5. Dreptul la informare

Dacă vă exercitați dreptul la rectificare, ștergere sau restricționare a prelucrării din partea operatorului, acesta din urmă are obligația de a notifica toți destinatarii cărora le-au fost dezvăluite date cu caracter personal care vă privesc pe dumneavoastră referitor la această rectificare, ștergere sau restricționare a prelucrării acestora, cu excepția cazului în care această acțiune se dovedește a fi imposibilă sau asociată cu un cost disproporționat.

6. Dreptul la portabilitatea datelor

Aveți dreptul de a primi date cu caracter personal care vă privesc pe dumneavoastră pe care le-ați oferit operatorului într-un format structurat, accesibil și în formă lizibilă electronic. Mai mult, aveți dreptul de a transfera aceste date către alt operator fără restricții din partea operatorului căruia i-au fost oferite date cu caracter personal, cu condiția ca

 1. procesarea se bazează pe consimțământ conform Art. 6, Para. 1, lit. a RGPD, sau conform Art. 9, Para. 2, lit. a RGPD, sau pe un contract conform Art. 6, Para. 1, lit. b RGPD, și
 2. prelucrarea este realizată prin mijloace automatizate.

În exercitarea acestui drept, aveți dreptul în continuare de a obține ca datele cu caracter personal care vă privesc pe dumneavoastră să fie direct transferate de la un operator la altul, cu condiția ca acest lucru să fie fezabil din punct de vedere tehnic. Libertățile și drepturile altor persoane pot să nu fie compromise de aceste acțiuni.

Dreptul la portabilitatea datelor nu se va aplica prelucrării datelor cu caracter personal care este necesară pentru îndeplinirea unei sarcini realizată în interesul public sau în exercitarea autorității publice cu care este învestit operatorul.

7. Dreptul de a obiecta

Aveți dreptul de a obiecta la prelucrarea datelor cu caracter personal care vă privesc pe motive care au legătură cu situația dumneavoastră specifică, în orice moment, pe baza Art. 6, Para. 1, lit. (e) sau (f), inclusiv realizarea de profile pe baza acelor prevederi.

Operatorul nu va mai prelucra datele cu caracter personal decât dacă operatorul demonstrează motive legitime pentru prelucrare care primează asupra intereselor, drepturilor și libertăților dumneavoastră sau pentru susținerea, exercitarea sau apărarea unor acțiuni în instanță.

Dacă datele cu caracter personal sunt prelucrate pentru scopuri directe de marketing, veți avea dreptul de a obiecta în orice moment față de prelucrarea datelor cu caracter personal care vă privesc pe dumneavoastră pentru scopurile de marketing respective, inclusiv realizarea de profiluri în măsura în care are legătură cu un astfel de marketing direct.

Dacă aveți obiecții la procesarea pentru scopuri directe de marketing, datele cu caracter personal care vă privesc nu vor mai fi prelucrate în astfel de scopuri.

În contextul utilizării serviciilor societății informaționale, și fără a aduce atingere dispozițiilor Directivei 2008/95/CE, vă puteți exercita dreptul de a obiecta prin mijloace automatizate folosind specificații tehnice.

8. Dreptul la retragerea consimțământului în temeiul legislației privind protecția datelor

Aveți dreptul de a vă retrage declarația de consimțământ în temeiul legislației privind protecția datelor în orice moment. Retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea prelucrării datelor pe baza consimțământului înainte ca retragerea să devină valabilă.

9. Luarea de decizii individuale automatizate, inclusiv realizarea de profiluri

Veți avea dreptul să nu vă supuneți unei decizii bazată doar pe prelucrare automatizată, inclusiv realizarea de profiluri, care produce consecințe legale care vă privesc pe dumneavoastră sau care vă afectează într-o manieră semnificativă. Cele de mai sus nu se vor aplica dacă decizia

 1. este necesară pentru încheierea sau executarea unui contract, între dumneavoastră și un operator de date
 2. este autorizată de legislația Uniunii sau a unui Stat membru căruia operatorul i se supune și care de asemenea prevede măsuri potrivite pentru protejarea drepturilor și libertăților și intereselor dumneavoastră legitime; sau
 3. este luată cu consimțământul dumneavoastră explicit.

Deciziile la care se face referire în paragraful 2 nu se vor baza pe categoriile speciale de date cu caracter personal la care se face referire în Articolul 9, Para. 1 RGPD, decât dacă se aplică Articolul 9, Para. 2, lit. (a) sau (g) și dacă există măsuri potrivite pentru a vă proteja drepturile și libertățile și interesele legitime.

În cazurile la care se face referire la punctele (1) și (3), operatorul de date va implementa măsuri potrivite pentru a proteja drepturile și libertățile și interesele dumneavoastră legitime, implicând, cel puțin, dreptul de a obține intervenție umană din partea operatorului, de a-și exprima punctul ei sau lui de vedere și de a contesta decizia.

10. Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere

Fără a aduce atingere oricăror alte căi de atac administrative sau judiciare, veți avea dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere, în special în Statul membru al rezidenței a ei sau a lui obișnuite, a locului de muncă sau a locului presupusei încălcări, în cazul în care considerați că prelucrarea datelor cu caracter personal care au legătură cu dumneavoastră nu respectă RGPD-ul.

Autoritatea de supraveghere la care a fost depusă plângerea va informa reclamantul despre desfășurarea și rezultatul plângerii inclusiv despre posibilitatea unei căi de atac judiciare conform Articolului 78 din RGPD.

XVI. Dispoziții finale

InnoGames poate oricând să schimbe aceste prevederi de protecție a datelor. InnoGames va anunța astfel de schimbări folosind canalele corespunzătoare.

© Copyright InnoGames 2018. Toate drepturile rezervate