Adatvédelmi nyilatkozat a Toborzási eszközhöz

Utoljára frissítve: 2023. március 21.

1. Bevezetés

Az InnoGames GmbH (a továbbiakban: "InnoGames", "mi", "minket") az Ön személyes adatainak adatkezelője, és elkötelezett az Ön személyes adatainak védelme mellett. Ez az adatvédelmi tájékoztató (a továbbiakban: "Tájékoztató") segít Önnek megérteni, hogy milyen személyes adatokat gyűjtünk és hogyan használjuk fel azokat, ha Ön nálunk jelentkezik egy állásra. Ez a Tájékoztató azt is tisztázza, hogyan gyakorolhatja jogait, ha ránk bízza személyes adatainak kezelését.

2. Mit és hogyan gyűjtünk Önről adatokat?

Amikor kitölti az InnoGamesnél egy ügyfélszolgálati pozícióra vonatkozó jelentkezési lapot, Ön a következő adatokat adja meg nekünk, és ezeket gyűjtjük Öntől:

3. Mennyi ideig tárolják az adataimat?

Az Ön személyes adatait addig tároljuk, amíg a jelentkezési folyamathoz szükséges. A jelentkezési lapot automatikusan tároljuk a pályázatkezelő rendszerünkben a jelentkezési lap beérkezésétől számított négy hónapig. Ez nem vonatkozik arra az esetre, ha kötelező jogi rendelkezések és/vagy kormányzati vagy bírósági végzések megakadályozzák a törlést, vagy ha Ön kifejezetten hozzájárult a hosszabb megőrzési időszakhoz a Tehetségközpontban (lásd a 4. szakaszt).

4. Az adataim tárolhatók a jövőbeli álláshirdetésekhez?

Az InnoGames létrehozott egy Tehetségközpontot, amelyhez a jelentkezési folyamat során csatlakozhat. Ebben az esetben Ön engedélyezi az InnoGames számára, hogy személyes adatait a Tehetségközponthoz való csatlakozástól számított nyolc hónapig tárolja, és hozzáférjen ezekhez az adatokhoz annak érdekében, hogy a jövőbeni lehetőségeket megossza Önnel. Ön csak akkor kerül be a Tehetségközpontba, ha ehhez kifejezetten hozzájárulását adja. Ezt a hozzájárulást bármikor indoklás nélkül visszavonhatja. E célból kérjük, írjon a cm_privacy@innogames.com címre, Az Ön személyes adatait az Ön visszavonó nyilatkozatának kézhezvételét követően töröljük. A visszavonásból nem származik semmilyen hátránya, ha később újra jelentkezik az InnoGamesnél.

5. Hogyan fogják felhasználni az adataimat?

Az Ön által megadott személyes adatokat kizárólag a következő célokra használjuk fel:

Ha a 4. szakaszban leírtak szerint beleegyezett a Tehetségközpontban történő tároláshoz, az Ön adatait arra is felhasználhatjuk, hogy e-mailben frissítéseket küldjünk Önnek a jövőbeli lehetőségekről.

6. Jogi alap

A feldolgozás jogalapja a következő: 6. cikk, 1. parag., f. bek. GDPR és Sec. 26, 1. és 3. parag. BDSG.

7. Átadják-e az adataimat harmadik félnek?

Az Ön személyes adatait nem továbbítjuk harmadik félnek, kivéve, ha Ön kifejezetten hozzájárult az adatai továbbításához, vagy ha jogszabályi rendelkezések és/vagy hatósági vagy bírósági követelmények miatt kötelező az ilyen továbbítás.

8. Az adataimat harmadik fél is feldolgozza?

Az InnoGames harmadik feleket vesz igénybe a pályázókkal való kommunikáció támogatására. Ha harmadik feleket vesz igénybe ilyen támogatásra, az InnoGames biztosítja, hogy azok megfelelő adatvédelmi és biztonsági intézkedésekkel rendelkeznek az Ön adatainak védelme érdekében, az InnoGamesre vonatkozó követelményekkel összhangban.

Csak azok férhetnek hozzá az Ön személyes adataihoz, akiknek ismerniük kell azokat. Az adatfeldolgozással megbízott valamennyi személyt vagy törvényi titoktartási kötelezettség terheli, vagy titoktartási megállapodás kötelezi az Ön adatainak bizalmas kezelését és biztonságát tekintve.

Külön adatkezelési megállapodás alapján az Ön személyes adatait a következő partnerek kezelik az alábbi cikkel összhangban. GDPR 28. cikke alapján a mi nevünkben:

9. Kérhetek hozzáférést a tárolt adataimhoz?

Igen. Bármikor kérhet hozzáférést a tárolt adataihoz. E célból kérjük, írjon a cm_privacy@innogames.com címre.

10. Kérhetem a tárolt adataim helyesbítését vagy törlését?

Igen. Jelentkezését és a hozzá kapcsolódó információkat törölheti, ha a jelentkezéskor tőlünk kapott visszaigazoló e-mailben található linkre kattint. A link mindaddig érvényes, amíg a jelentkezés létezik a rendszerünkben. Erre a linkre kattintva megerősítheti az információk végleges eltávolítását.

A tárolt adatok helyesbítését vagy törlését is bármikor kérheti, ha közvetlenül kapcsolatba lép velünk a cm_privacy@innogames.com címen keresztül.

11. Hol találok további információkat az InnoGames adatvédelméről?

Weboldalaink használata során az adatvédelemmel kapcsolatos további információkat a Végfelhasználóknak szóló adatvédelmi nyilatkozatban talál a https://privacy.innogames.com weboldalon.